Telèfon de Guàrdia
659 140 296

Serveis

Des del moment de la comunicació de la defunció es posen a la seva disposició els Agents d’Assistència que orientaran i ajudaran a organitzar el Servei Funerari, des de la tramitació de la documentació, l’elecció del fèretre, el subministrament de flors, la confecció d’esqueles i recordatoris, fins a l’organització de cerimònies religioses, respectant els desitjos dels familiars i les diverses creences religioses.

Per exprés desig de la família, també es presten els serveis funeraris contractats en pòlisses d’assegurances.

Es disposa de servei d’incineració, amb la coordinació, gestió i preparació de tots els tràmits necessaris.

Es garanteixen els desplaçaments a qualsevol lloc de l’illa (domicili, hospital, residència…) les 24 hores els 365 dies de l’any.

També posam a la seva disposició un servei de presa i anàlisi d’ADN per a prevenció de malalties hereditàries.

Finalment, a part dels propis serveis funeraris i per tal d’ampliar i millorar les nostres prestacions, Llar d’estels també disposa d’un servei de reformes i restauració de tombes i capelles, neteja de cobertes de tombes, manteniment de capelles, elaboració de panteons, làpides, estàtues, jardineres, fotoceràmiques…, oferint pressupost previ i adequant-se tot el possible als desitjos i necessitats del client.

 

Funeraria Mallorca – Llar d'estels

Llar d'estels és una empresa que s'esforça dia a dia en dur a terme un tracte més proper i una correcta atenció a la família i coneguts de les persones que ja no estan entre nosaltres.

Una de les nostres prioritats és la dedicació i millora constant en la qualitat de la prestació dels nostres serveis